пʼятниця, 01 червня 2012 13:01

На Запоріжжі підлітки побили хлопця, а потім по черзі зґвалтували його дівчину

На Запоріжжі підлітки побили хлопця, а потім по черзі зґвалтували його дівчину
П'яні підлітки із металевою трубою напали на молоду пару. Фото: stavropolye.tv

Cпівробітники Василівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області 28 травня затримали двох місцевих парубків, які напередодні ввечері біля залізничної станції напали на молоду пару приїжджих. Спочатку обидва зловмисники побили 20-річного молодика, після чого відібрали в нього гроші, а потім під загрозою фізичної розправи по черзі зґвалтували його 18-річну супутницю.

В той день потерпілі вирішили проїхатися на кілька днів у Кирилівку на море. Оскільки грошей на таку подорож було не багато, пересуватися закохані для економії були змушені на електричці. Дістались із Запоріжжя у Василівку, а потім до вечора чекали в місцевому кафе інший електропоїзд в напрямку Мелітополя. Близько десятої вечора молоді мандрівники пішли на вокзал, і вже по дорозі зустрілися з нападниками.

Два підлітки 14 та 15 років напідпитку з металевою трубою в руках без зайвих розмов накинулися спочатку на молодого запоріжця. Вони люто побили нещасного і залишили його лежати на землі. Потім разом затягнули дівчину в занедбаний будинок поряд з місцем злочину та під загрозою застосування фізичного насилля змусили її вступити з ними в статеві стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпродзержинську підлітки зґвалтували 11-річну дівчинку

За словами начальника сектору карного розшуку Василівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області Сергія Кугука, коли постраждалі оговтались після скоєного, то самотужки дійшли до найближчого наряду ДПС і попросили допомогти. Інформація про злочин одразу надійшла від них у Василівський райвідділ міліції. Весь особовий склад райвідділу був негайно зорієнтований на пошуки підозрюваних. Дільничні інспектори міліції майже всю ніч здійснювали подворові обходи будинків, спільно зі співробітниками сектору карного розшуку опитували всіх ймовірних свідків пригоди. Врешті-решт під ранок затримали ґвалтівників на літньому майданчику поруч із залізничним вокзалом.

Як було встановлено, один з них навчається в школі-інтернаті для дітей із вадами розвитку, інший взагалі не має ніякої освіти. Затримані раніше проблем із Законом не мали.

Наразі зам цими фактами порушені одразу дві кримінальні справи - за ч.3 ст.152 (згвалтування) та ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі підлітки побили хлопця, а потім по черзі зґвалтували його дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути