вівторок, 29 березня 2016 18:13

На Закарпатті за повчання вбили продавця магазину
6

Фото: ГУНП в Закарпатській області

Правоохоронці оперативно розкрили вбивство 59-річної продавчині магазину, яке трапилося вчора, 28 березня, у райцентрі Воловець Закарпатської області. Убивця — 33-річний місцевий мешканець, який заборгував у магазин гроші. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

"В магазині райцентру Воловець, неподалік залізничного переїзду, відвідувачі виявили тіло продавчині. Та лежала просто за прилавком. Вбита - 59-річна жителька сусіднього села Гукливе. На тілі жінки виявили кілька ножових поранень у спину та одне – в шию. Жертва, мабуть, намагалася втекти, та так і померла за прилавком, де працювала", - повідомили у поліції.

Гроші в касі — 4 тисячі гривень, а також гаманець продавчині та прикраси, залишилися на місці. Поліція шукала серед тих, хто мав неприязні стосунки із убитою. Та борги у магазині. Допомагали у пошуках вбивці і кінологи з собаками.

"Слід вивів на 33-річного безробітнього. В нього були неприязні стосунки з продавщицею через борги. Чоловік не має сім'ї, перебивається тимчасовими підробітками. А вбив він жінку не лише через борги. Як зізнався затриманий, того вечора він прийшов до магазину випити кави та повернути борги продавчині. Натомість почув уже звичні докори, який він безпутній, та нагадування, що це не вся сума борг. Докори жінки, що він лише п'є та живе на позичаннях, зачепили чоловіка за живе. Він вийшов з магазину, але невдовзі вернувся з ножем. Сказав, що жінка дістала своїми повчаннями", – додали правоохоронці.

Затриманий перебуває під вартою. Йому загрожує від від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 28 березня на Закарпатті убили ще одну продавчиню.

У селі Новоселиця Мукачівського району невідомий зловмисник убив 55-річну продавчиню сільської крамниці, після чого підпалив приміщення, аби замести сліди злочину.
Коли пожежні загасили пожежу, то знайшли в складському приміщенні тіло жінки. На її тілі виявили різані рани шиї та сліди від ударів.

Вбивцю розшукують.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті за повчання вбили продавця магазину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути