Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2012 14:13

На Закарпатті чоловік ногами забив насмерть стареньку матір

На Закарпатті чоловік ногами забив насмерть стареньку матір
Побита жінка померла від сильної травми головного мозку.Фото: budo-blog.ru

Учора по обіді міліціонери Хустського міськрайвідділу міліції, що на Закарпатті, затримали 53-річного місцевого жителя. Чоловіка звинуватили у вбивстві 82-річної матері. Жінка померла у вівторок від важких побоїв.

"Учора до міліції зателефонувала дівчина. Розповіла, що прийшла провідати стареньку бабусю і виявила її мертвою. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. У будинку правоохоронці знайшли непритомну бабусю. А в сусідній кімнаті спав її п'яний син", - розповів інспектор зі зв'язків з громадськістю Хустського міськрайвідділу міліції Сергій Шимон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непрошених гостей побили так, що один помер, а інший впав у кому

За словами міліціонера, чоловіка почали допитувати. Однак, він заперечував, що має відношення до смерті матері. Згодом про все зізнався. Розповів, що за два дні до смерті матері прийшов додому напідпитку. Старенька відмовлялася впускати його до будинку. Розлючений чоловік виламав двері і накинувся на матір. Бив її руками і ногами. Побита жінка померла від сильної травми головного мозку.

Чоловіка затримали. Порушили кримінальну справу за статтею 121 – нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті чоловік ногами забив насмерть стареньку матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути