Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2012 12:14

На Закарпатті онук убив бабусю сокирою, бо та багато повчала

На Закарпатті онук убив бабусю сокирою, бо та багато повчала

У селі Приборжавське Іршавського району Закарпаття 32-річний чоловік убив 83-літню бабусю тільки за те, що вона його повчала.

"У понеділок під вечір до Іршавського райвідділу міліції зателефонував житель села Приборжавське. Чоловік розповів, що знайшов свою стареньку бабусю мертвою на ліжку в літній кухні. Та попередив, що жінка хворіла на рак. До села одразу ж виїхала слідчо-оперативна група", - розповіла прес-секретар Іршавського райвідділу міліції Віта Горзов.

Міліціонери й справді знайшли 83-річну Йоганну Стецько на ліжку. На голові жінки була відкрита рана та кілька синців. На перший погляд, здавалося, що жінка померла власною смертю через пухлину. Та коли тіло відвезли до судмедекспертів, розтин показав інше. З'ясувалося, що жінка померла від закритої черепно-мозкової травми, крововиливу та забою головного мозку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Хмельниччині чоловік хотів задушити колишню дружину, а потім намагався повіситися сам

Спершу Андрій Стецько відпирався від убивства. Та згодом зізнався. Розповів, що убив бабусю, коли був п'яний, бо та повчала його життю.

У сільській раді Приборжавського кажуть, що Андрій Стецько довгий час мешкав у Москві з колишньою дружиною. Коли повернувся на Закарпаття, оселився у батька в місті Виноградів. В останні 3 місяці досить часто навідувався до бабусі в Приборжавське. Чоловік ніде не працював, перебивався тимчасовими підробітками.

Проти Андрія Стецька порушено кримінальну справу. Триває слідство.

 

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті онук убив бабусю сокирою, бо та багато повчала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути