Ексклюзиви
понеділок, 04 серпня 2014 16:24

На Вінниччині "ВАЗ" зіткнувся з пасажирським автобусом: загинули двоє людей
3

4 серпня близько сьомої години ранку у селищі Вороновиця на Вінниччині зіткнулися "ВАЗ 2110" та пасажирський автобус. В результаті зіткнення загинули двоє людей - 45-річний водій легковика та його 21-річна донька.

"Ми поверталися із села до Вінниці, це було десь о сьомій тридцять. Там горбиста місцевість, я одразу помітила попереду скупчення автомобілів і хмару пилу. Спочатку не зрозуміла, що там аварія. Коли під'їхали ближче, побачила. З машини там залишився млинець. Дивлячись на груду металу - навіть не повірила, що там ще хтось вижив. Із заднього пасажирського сидіння позаду водія було видно тіло дівчини. Її наполовину викинуло із салону через вікно. Мій чоловік і досі не може прийти до тями від побаченого", - розповіла Ірина Бойко, очевидець.

За словами правоохоронців, попередньо встановлено, що водій легковика не впорався з керуванням. Виїхавши на зустрічну смугу - зіткнувся із автобусом "Богдан". Крім водія в машині були його дружина, донька та син. Сім'я родом із Кіровограда.

"Тілесні ушкодження, які отримала 21-річна донька водія, виявилися несумісними з життям. Вона загинула на місці пригоди ще до приїзду бригади швидкої допомоги. Водій "ВАЗу" помер під час надання медичної допомоги. Дружина загиблого водія була госпіталізована до лікарні, син – не постраждав. В автобусі, який рухався за маршрутом Гайсин–Вінниця, знаходилися 25 пасажирів – ніхто з них не постраждав", - прокоментував перший заступник начальника обласної міліції Юрій Педос.

Слідчим відділом міліції відкрите кримінальне провадження - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині "ВАЗ" зіткнувся з пасажирським автобусом: загинули двоє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути