середа, 02 жовтня 2013 20:32

На Вінниччині п'яний чоловік убив співмешканку стільцем

На Вінниччині п'яний чоловік убив співмешканку стільцем
Фото: 24tv.ua

Про зникнення 57-річної Любові Федченко із Вінниці до міліції повідомила  старша сестра, 61-річна пенсіонерка.  Розповіла, що сестра полюбляла випити.  На кілька тижнів могла поїхати до свого співмешканця, 52-річного Сергія Ботинева у село Сьомаки Гайсинського району. Але завжди телефонувала.  На цей раз зникла на два тижні без попередження. Востаннє  спілкувалася із сестрою 14 вересня.

"Коли надійшла заява про зникнення Федченко, ми одразу обстежили останнє місце її  перебування, - розповідають у міліції.  - У будинку чоловіка ми виявили  замиті сліди крові на підлозі, ліжку та шторах. Після  проведення аналізів з'ясували, що кров належить жінці.  Підозрюваний заперечував скоєння злочину. Говорив, що співмешканку  провів на автобус до Вінниці, з того часу більше її не бачив" .

Під час з'ясування обставин  трагедії, Ботинев розповів, що в той вечір вони випивали. Між ним та жінкою виникла суперечка. Він кілька разів вдарив Федченко стільцем по голові. Коли зрозумів, що жінка померла - спалив всі її речі, а тіло закопав у лісі, неподалік від дому. Оскільки був п'яний, не одразу зміг згадати, де саме закопав тіло.

"Ми чотири години ходили по лісі, підозрюваний ніяк не міг визначитися, де саме могила. Тоді все ж вказав точне місце. Якби він не показав,  - ні ми, ні хтось інший ніколи б не знайшли тіло. Він  закопав труп на метрову глибину".

Наразі проводяться експертизи по встановленню причин смерті Федченко. Поки не буде офіційного висновку судово-медичної експертизи про причину смерті - Сергій Ботинев буде на свободі. Якщо його вину доведуть  - йому загрожує  до 15 років позбавлення волі. Відомо, що чоловік раніше уже відбував покарання за вбивство.


Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яний чоловік убив співмешканку стільцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути