понеділок, 14 листопада 2011 17:02

На Вінниччині дві вантажівки переїхали п'яного, який заснув на дорозі

На Вінниччині дві вантажівки переїхали п'яного, який заснув на дорозі

13 листопада у селі Озеро Немирівського району поховали 29-річного Олександра Андрійченка. Того за три доби до цього уночі переїхали одразу дві вантажівки.

"Трагедія сталась на автодорозі Львів-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка.  Водій автомобіля "ЗИЛ", 32-річний житель Тульчинського району, буксируючи на жорсткій зчіпці автомобіль "ЗИЛ-САМОСКИД" під керуванням 26-річного водія, скоїв наїзд на пішохода, 29-річного жителя Немирівського району, який лежав на проїжджий частині дороги. Внаслідок ДТП обидва автомобілі з'їхали у кювет та перевернулись. Пішохід загинув на місці пригоди", - повідомила  Алла Рокоман із СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

Місцеві жителі розповідають, бачили, як Андрійченко того вечора відпочивав у барі "Скифські вали". Правоохоронці інформацію про вживання алкоголю підтвердили.

"Сашко жив не у нашому селі. Приїздив сюди з Немирова. А тут у батьків від бабусі хата залишилася. Інколи навідувалися город обробляти", - розповіли у селі.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині дві вантажівки переїхали п'яного, який заснув на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути