Ексклюзиви
пʼятниця, 11 листопада 2011 13:04

Машина нардепа з дівчиною за кермом опинилася в центрі великої ДТП
5

Фото: Фото: Магнолія-ТВ

Довіреністю на управління чорного "Бентлі" (д/н AA7777IA), який опинився ввечері четверга в епіцентрі великої ДТП на Хрещатику, володіє Руслан Богдан.

Про це повідомляє "Lb.ua", посилаючись на свої джерела в правоохоронних органах.

Руслан Богдан - нардеп, обраний до ВР за списками БЮТ. В даний час він, проте, не входить до складу будь-якої фракції. Покинувши лави БЮТ, до ПР так і не приєднався.

Богдан абсолютно непублічний, раніше згадувався в ЗМІ в контексті "справи педофілів" (скандалу, часів останньої президентської).

ФОТОРЕПОРТАЖ: У столиці в ДТП розбились 6 машин

Примітно, що основний власник машини - жінка 1940 року народження. Можливо - родичка пана Богдана, який володіє довіреністю. При цьому, за словами очевидців, за кермом, у момент аварії, знаходилася дівчина-брюнетка.

Друга машина, яка також стала першопричиною аварії, зареєстрована на жінку 71 року народження. Знову таки, за словами очевидців, на момент зіткнення, "Мерседесом" керував чоловік.

Також на місце ДТП прибув нардеп від ПР Олексій Журавко. Оглянувши місце події, коротко переговоривши зі свідками, він залишив місце події.

Нагадаємо, у центрі столиці зiткнулися близько десяти автомобiлiв, серед яких "Бентлi" та "Мерседес". Аварія сталася близько 18.30. У столичній міліції заявили, що під час ДТП на перетині вулиць Хрещатик і Прорізна постраждав співробітник ДАІ.


Зараз ви читаєте новину «Машина нардепа з дівчиною за кермом опинилася в центрі великої ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути