Ексклюзиви
четвер, 25 липня 2013 18:45

На Вінниччині чоловік через серцевий напад з'їхав у кювет та загинув

На Вінниччині чоловік через серцевий напад з'їхав у кювет та загинув

24 липня водій автомобіля "ЗІЛ-130" 34-річний Григорій Баштовий із села Дзигівка Ямпільського району Вінниччини з'їхав у кювет та влетів у дерево. У чоловіка за кермом стався серцевий напад, внаслідок чого він помер.

"У середу після обіду Григорій їхав до сусіднього села Русава, за 12 кілометрів від Дзигівки, бо хтось з людей попросив його зерно перевезти. Ще їхав без вантажу, - каже Дзигівський сільський голова Олександр Юрченко. - Авто належить йому. Він на ньому все життя проробив, а потом як було розпаювання колгоспу викупив. Казав, що буде перевозити солому, зерно, вугілля чи що там людям треба буде вигідно."

Баштовий мав хворе серце.

"Трагедія сталася, бо у нього серце схватило за кермом, машина зійшла з дороги і покотилася  в сторону, в'їхала в дерево, - розповідає Олександр Володимирович. -  Чи то він на гальмування ще встиг натиснути чи що, бо автомобіль з'їжджав обережно - не поламана жодна гілка на деревах, машина не розбита, а лише капотом вперлася в стовбур."

У Баштового залишилась дружина, син та донька.

" У минулому році Гріші був інфаркт за кермом. Він їхав тоді неподалік від райцентру, сам розказував: "Їду а серце так сильно заболіло, я нажав помаленько, на низькій швидкості покотився до лікарні. Якраз вистиг дотягнути, зразу лікарі мені крапельниці, уколи робили."  А на цей раз він не встиг, - каже Юрченко. - Дружина його працює вчителькою в сільській школі. Діти вже дорослі — дівчинці 18 років, хлопцю 29. Люди хороші та порядні."

26 липня Григорія поховають на сільському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловік через серцевий напад з'їхав у кювет та загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути