вівторок, 10 липня 2012 12:45

На Вінниччині блискавкою вбило жінку на власному городі

На Вінниччині блискавкою вбило жінку на власному городі
Жінка пішла косити траву на свій город після дощу. Фото: dailynews.kz

9 липня близько 16.00 в селі Сологубівка Оратівського району Вінниччини від удару блискавки загинула 46-річна Ніна Люлько. Жінка пішла косити траву на свій город після дощу.

За словами голови сільради Сологубівки Любові Гром, загибла знаходилась вдома з 2-річною внучкою.

"Коли закінчився дощ, попросила свою сусідку і куму Аллу Руденко посидіти з онучкою. Мала для худоби трави на вечір накосити. Господарство велике тримають. Алла чекала-чекала, немає Ніни. Пішла на город, а та лежить з обпаленою хусткою на городі. І рядом коса валяється", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискавка добряче "підсмажила" пенсіонера, який сховався під деревом від дощу

Ніна Люлько мешкала у будинку разом з чоловіком Сергієм, сином Андрієм, невісткою Яною та внучкою Дашею. Того дня всі родина пасла череду. Ніна Олегівна та Даша залишались вдома.

"Така життєрадісна жінка була, всі її поважали в селі, кликали за куховарку часто. Дуже гарна господиня. У нас подібний випадок був майже 50 років тому, теж жінку вбило. А двох вдарило було, але живі залишились. Мене саму якось грім прибив. Ми йшли з вчителькою 7 кілометрів із сусіднього села, бо не було автобуса. Дощ тільки починався. Я ще парасольку не встигла відкрити. А це як бабахне, то парасольки і сумки у нас з рук попадали. І в голові загуло. Потім цілий місяць голова боліла. А вчителька сказала, що метрів за три від нас бачила вогняну стрілу", - розповіла Любов Володимирівна.

Ніну Люлько поховали 10 липня. В неї залишились ще 2 дітей. 22-річна Руслана, яка навчається в Києві та 26-річний Іван, який мешкає під Києвом.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині блискавкою вбило жінку на власному городі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути