пʼятниця, 30 вересня 2011 11:13

На "тризубівця" хочуть повісити замах на бізнес-леді з Донбасу

На "тризубівця" хочуть повісити замах на бізнес-леді з Донбасу

28 вересня 2011 року Применка Віталія Леонідовича, члена ВГО "Тризуб" імені Бандери, було затримано у селищі Аули на Дніпропетровщині і перевезено до міста Слов'янськ Донецької області. Зараз він сидить там у міському РОВД. Його підозрюють у скоєнні злочину - 26 вересня цього року у Слов'янську водій жінки-підприємця виявив під її машиною підозрілу барсетку з дротами. Він відкинув її вбік, і пролунав вибух, в результаті якого був пошкоджений фасад прилеглого будинку. Люди не постраждали.

Про це повідомили у прес-службі Всеукраїнської організації Жіноча Січ.

"Дружина Віталія, Олеся Применко стверджує з усією відповідальністю - того дня її чоловік у Слов'янську не був. Вона каже, що звинувачення йому ще не висунули, але, за її інформацією, готуються висунути за статтею 296 ч.4 "Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень" (від 3 до 7 років)", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що працівники міліції казали Олесі, що підключені дуже потужні політичні сили, справа на контролі у Києві, і її чоловік обов'язково буде сидіти. Вона ні на хвилину не сумнівається, що це політична справа.

Прізвище старшого слідчого обласного Донецького управління МВС у справах з боротьби з організованою злочинністю, який веде цю справу, - Вадим Євгенович Баканов.

Нагадаємо, 26 вересня в Слов'янський міськвідділ міліції звернулася директор місцевого підприємства. Вона розповіла про те, що о 10.20 водій-охоронець виявив під її автомобілем, що стоїть навпроти адмінбудинку ВАТ, барсетку, у якій було видно проводи. Співробітник відкинув небезпечну знахідку в сторону.

Прогримів вибух, в результаті чого було пошкоджено фасад будівлі і три вікна. Ніхто з людей не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «На "тризубівця" хочуть повісити замах на бізнес-леді з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути