вівторок, 25 грудня 2012 12:00

На Тернопільщині молодший брат зарізав старшого через п'яні витребеньки

На Тернопільщині молодший брат зарізав старшого через п'яні витребеньки
Фото: metronews.ru

У місті Копичинцях Гусятинського району Тернопільщини під час сварки молодший брат убив старшого. Про це повідомили у прес-службі УМВС України Тернопільської області, пише УНН.

Підозрюваний сам зателефонував у міліцію та зізнався, що завдав ножові поранення старшому братові. Міліціонери оперативно виїхали на місце злочину. Прибули туди і медики, які констатувати смерть потерпілого.

Причиною жорстокої розправи над старшим братом, зі слів затриманого, стали неприязні взаємини. Після смерті батьків чоловіки мешкали вдвох. Братам минуло сорок років, однак власні родини вони не створили. Як зазначили у міліції, чоловіки зловживали спиртним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Одесою вчительку 6 разів вдарили ножем просто на вулиці

Вбивство сталося уночі. Старший із братів повернувся додому захмелілим і почав будити молодшого, щоб той приготував йому їсти. Зі слів підозрюваного, родич стягнув його з ліжка та поволік на кухню. Знервований спросоння чоловік взявся за ніж.

За попередніми даними, підозрюваний наніс братові два ножових поранення. Один удар виявився фатальним – в область серця. Смерть потерпілого була миттєвою.

Кримінальне провадження щодо підозрюваного порушено за ч.1 ст.115 КК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині молодший брат зарізав старшого через п'яні витребеньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути