Ексклюзиви
вівторок, 29 березня 2016 11:06

На Тернопільщині на території лікарні втопилася 3-річна дівчинка

На  Тернопільщині на території лікарні втопилася 3-річна дівчинка

28 березня у місті Шумськ на Тернопільщині загинула 3-річна дівчинка. Вона втопилася у пожежній водоймі на території районної лікарні. Свідки нещастя намагалися врятувати дитину, але їм це не вдалося.

"Батьки разом із трирічною донечкою приїхали в районну лікарню. Поки дорослі оформляли належні документи в реєстратурі, дитина розплакалася. Щоб заспокоїти, батько вивів її у двір лікарні. І залишив там саму. Дитина гралася. Потім вийшла на дерев'яну конструкцію, якою була накрита пожежна водойма. Хоч дівчинка була легенька, та під її вагою накриття провалилося. Дитина пішла під воду", - розповів Анатолій Ігнатюк, начальник Шумського відділення Національної поліції в Тернопільській області.

Працівники лікарні побачили через вікно, що дитина впала у воду, намагалися врятувати. Було пізно, дівчинка наковталася води та померла. Медики викликали рятувальників та поліцію.

За фактом смерті дитини правоохоронці відкрили кримінальне провадження, попередньо кваліфікувавши його за статею убивство. Також поліцейські проведуть перевірку щодо дотримання адміністрацією закладу та відповідальними особами правил безпеки.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині на території лікарні втопилася 3-річна дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути