Ексклюзиви
четвер, 08 грудня 2011 13:26

На Сумщині затримали контрабанду парфумів на суму близько 2,5 млн грн

На Сумщині затримали контрабанду парфумів на суму близько 2,5 млн грн

Двох чоловіків, які намагалися перемістити до Росії вантаж парфумерії попередньою вартістю понад 2,4 млн. грн., Затримали правоохоронці відділу "Середина Буда" Сумського загону. Про можливе переміщення контрабандних товарів прикордонники дізналися завчасно.

Наряд помітив вантажний автомобіль "УАЗ", який рухався в напрямку населених пунктів Гаврилова Слобода (Україна) - Горожанка (РФ), і здійснив перехоплення. Побачивши правоохоронців, водій разом зі своїм спільником покинули авто і кинулися в різні боки. Один з правопорушників, тікаючи, спіткнувся і пошкодив ногу. Прикордонникам довелося відвезти 26-річного українця до районної лікарні. Його спільника, який був без документів, стражі кордону також затримали і доставили до підрозділу для встановлення особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 39 працівників Львівської митниці залишилися без роботи через контрабанду

В "УАЗі" правоохоронці виявили 100 коробок з парфумерією, які намагалися перемістити до Росії. Щодо затриманих будуть складені адміністративні документи. Вилучений вантаж передали СБУ.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники Мукачівського прикордонного загону затримали нічийний дельтаплан, яким, схоже, переправляли контрабандні цигарки до Румунії.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині затримали контрабанду парфумів на суму близько 2,5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути