вівторок, 11 червня 2013 10:17

На Сумщині самогубця захотів загинути під колесами автобуса

На Сумщині самогубця захотів загинути під колесами автобуса
Фото: katrinki.ru

В Шостці дорожньо-транспортна пригода ледь не забрала життя 36-річного місцевого жителя. Чоловік кинувся під колеса рейсового автобусу. В такий спосіб він намагався покінчити життя самогубством через сімейні негаразди. Про це УНН повідомили у СЗГ Шосткинського МВ УМВС України в Сумський області.

До міліції надійшло повідомлення про те, що в Куйбишевському мікрорайоні Шостки сталась ДТП за участю рейсового автобусу. На місце аварії одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Водій автобусу, в салоні якого було чимало пасажирів, саме закінчував свій рейс повертаючись з села. Неподалік зупинки громадського транспорту під колеса автобуса кинувся невідомий чоловік. На щастя, швидкість транспортного засобу була невелика, тож постраждалий відбувся закритою черепно-мозковою травмою та чисельними забоями обличчя.

За словами свідків подій, чоловік стояв на узбіччі дороги, а коли автобус порівнявся з ним - несподівано кинувся під колеса.
Травмованого доставили до центральної районної лікарні де йому була надана необхідна медична допомога. Але через деякий час чоловік звідти втік. Затримали його вже на вулиці співробітники ДАІ.

Пізніше, під час спілкування постраждалого зі слідчим, той пояснив, що причиною такого вчинку стала сварка з дружиною. Чоловік чотири рази кидався під колеса проїжджаючих автомобілів, але у всіх виявились добрі гальма.

Слідчі дії за фактом ДТП тривають.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині самогубця захотів загинути під колесами автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути