середа, 22 червня 2016 10:54

На стихійному сміттєзвалищі спалахнула пожежа


21 червня близько 18-ї години на стихійному сміттєзвалищі, що поблизу міського кладовища у Миколаєві, виникла пожежа. Горіла в основному, пластмаса, а також старі автомобільні шини, різноманітне будівельне сміття. Пожежа охопила близько 2,5 тисяч квадратних метрів. Їдкий дим накрив весь Інгульський район міста.

 

"На місці працювали підрозділи на трьох автомобілях. Ще було залучено два автомобілі водоканалу для підвозу води. Наразі всі осередки займання ліквідовано. На місці перебуває черговий караул державної пожежно-рятувальної частини з охорони Інгульського району міста. Щоб припинити тління та задимлення, необхідно засипати сміття шаром ґрунту, тому органи місцевої влади надали бульдозери для засипки території. Причину займання встановлюють. Є дві версії: випадковість і підпал", - повідомила начальник прес-служби ДСНС у Миколаївській області Ілляна Пацюк.

 

Читайте також: Знайшли посіви снодійного маку на 120 гектарах

Нагадаємо, 29 травня на території Грибовицького сміттєзвалища у районі Львова сталася пожежа. Під час ліквідації трьох працівників Держслужби України з надзвичайних ситуацій, а також еколога привалило сміттям. Тіла трьох рятувальників знайшли 31 травня, а пошуки еколога кілька разів припинялися через загрозу нового зсуву. За фактом пожежі СБУ відкрила кримінальне провадження за статтею про службову недбалість. Увечері 7 червня на звалищі виникла нова пожежа, до ліквідації якої залучили авіацію. Пожежу ліквідували 10 червня.

Зараз ви читаєте новину «На стихійному сміттєзвалищі спалахнула пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути