понеділок, 20 серпня 2018 17:21

На смітнику знайшли тіло новонародженого хлопчика

На смітнику знайшли тіло новонародженого хлопчика
Мертвого новонародженого хлопчика знайшли біля смітника в Шевченківському районі Києва. Фото - ТСН

Мертвого новонародженого хлопчика знайшли в Шевченківському районі Києва.

Тіло в сумці виявили поряд зі сміттєвими баками на вулиці Андрущенка, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Тіло новонародженого хлопчика без видимих ознак насильницької смерті знаходилося у переносній сумці для немовлят. Після проведення судово-медичної експертизи буде встановлена причина смерті", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські розшукали 32-річну матір немовляти. Вона родом із Сумщини. Знаходилася неподалік у нежитловому приміщенні. Спочатку сказала, що народила дитину у лікарні, а згодом розповіла, що малюк з'явився на світ у тому ж нежитловому приміщенні близько 4-ї ранку 17 серпня. За її словами, вранці за добу помітила, що хлопчик не подає ознак життя. Ввечері того ж дня вона поклала мертвого сина у сумку та винесла до сміттєвого бака. Повернувшись, продовжила вживати алкогольні напої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка втопила 2-річну доньку у ванні

Правоохоронці спілкуються із батьками хлопчика. За результатами експертиз буде прийняте процесуальне рішення у кримінальному провадженні.

Суд в Любліні заарештував 36-річну українку. Жінка народила дитину в туалеті на фабриці з переробки фруктів і овочів в Люблінському воєводстві й залишила її у пластиковому контейнері. Дитину вдалося врятувати.

Зараз ви читаєте новину «На смітнику знайшли тіло новонародженого хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути