Ексклюзиви
середа, 18 вересня 2013 12:54

На Рівненщині банда вночі викрала подружжя, побила та викинула у лісі

На Рівненщині банда вночі викрала подружжя, побила та викинула у лісі
Фото: 4vlada.com

Рівненські правоохоронці другий день розшукують сліди невідомих грабіжників, які у ніч проти 17 вересня напали на подружжя з райцентру Костопіль. 39-річного городянина Олега та його 35-річну дружину Олену викрали із власного помешкання. Кілька незнайомців вдерлися у будинок сім'ї та вимагали віддати їм гроші.

За словами потерпілих, напад стався орієнтовно о першій ночі у вівторок, коли подружжя повернулося додому з гостин. Як виявилося, вдома на них уже чекали розбійники. Нападників було восьмеро.

"Незнайомці застосували до родини костопільчан силу, погрожували. Врешті, забрали з їхньої оселі майже 5 тисяч доларів США, 2 тисячі гривень та зо два десятки золотих виробів, - розповідають у прес-центрі обласного управління міліції. – Опісля чоловіки скрутили подружжя та запхали обох у багажник їхнього ж автомобіля. Таким способом вивезли костопільчан за місто – до лісосмуги неподалік кафе "Затишок". Там їх і залишили напризволяще, а самі втекли з награбованим".

Близько четвертої ранку побитому Олегу вдалося зателефонувати до міліції. Він запам'ятав, що його кривдники були спортивної тілобудови. За розбійний напад уже відкрито кримінальне провадження.

"Чоловіка доставили до районної лікарні для обстеження. За даним фактом наразі проводиться розслідування", - додає начальник райвідділу МВС Вадим Мельник.

 

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині банда вночі викрала подружжя, побила та викинула у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути