вівторок, 12 липня 2011 14:26

На Рівненщині втопилися двоє подруг-школярок

На Рівненщині втопилися двоє подруг-школярок

Учора ввечері із рибальського ставка в селі Ільпінь Здолбунівського району Рівненщини витягли мертвими двох 10-річних дівчат. Школярки не вміли плавати і потонули. Востаннє їх бачили живими близько 17.30.

Ставок, де розводять рибу, розташований за селом. Купатися там строго заборонено. Зазвичай його охороняє сторож, який відганяє дітлахів. Цього разу чоловік кудись відлучився.

"У спеку дівчата засмагали в купальниках на березі", - розповів начальник Здолбунівського райвідділу міліції Юрій Сірак. – Ймовірно, одна з них захотіла спуститися поближче до води. Берег обкладений бетонними плитами, щоб не осипався. Дівчинка могла послизнутися на такій плиті і упасти в ставок. Подруга, напевно, хотіла її врятувати, але також загинула".

Мертву Ірину Спарлюк побачили у воді сільські діти, які проходили повз ставок. Вони побігли шукати дорослих, які згодом витягли школярку на берег. Дівчинці робили штучне дихання, але вона уже була мертва.

Оленку Вовчок знайшли тільки через півгодини. Її тіло витягли водолази з обласної аварійно-рятувальної служби.

В селі розповідають, що Оленка була місцевою, а Ірина – громадянка Російської федерації. Приїхала на літні канікули до бабусі з міста Короча Бєлгородської області. Того дня по неї мала приїхати мати і забрати додому.

За одну годину після загибелі дівчат в селі Городок Рівненського району втопився 2-річний Віталій. Хлопчик катався на самокаті і упав з мосту в річку Устю. Врятувати малюка не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині втопилися двоє подруг-школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути