середа, 02 жовтня 2013 16:14

На Рівненщині водій, замітаючи сліди вбивства 8-річної дитини, розібрав автівку на деталі

Сьогодні рівненські правоохоронці знайшли водія, який у неділю, 29 вересня, ввечері на автодорозі в селі Великий Житин неподалік обласного центру збив 8-річного хлопчика й втік з місця ДТП. Чоловік  намагався знищити автомобіль.

"Вдалося з'ясувати, що автомобілем "Волга", який скоїв летальне ДТП, керував 26-річний мешканець Рівного. Легковик мав волинські номери. Працівники карного розшуку знайшли машину вдома у водія. Вона знаходилась у дворі будинку житлового масиву Новий двір, що в обласному центрі", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Водій встиг розібрати автомобіль на деталі. Він спалив документи на нього, шини та бампер. Водій розповів правоохоронцям, що у салоні "Волги" під час ДТП були його двоє друзів. Вони порадили йому залишити місце пригоди й не викликати міліцію.

"Я ж був тверезий. Зупинився, вийшов з машини. Перевірив пульс і кажу друзям, що треба викликати групу. Послухався товаришів і втік. Тієї ж ночі зняли капот. Потім поїхали в бар і випили пляшку горілки. На другий день взяли документи, шини та бампер і відвезли на смітник у селі Здобвиця Здолбунівського району. Там їх і спалили", - пояснює водій.

"Автомобіль було оглянуто та поміщено на штрафмайданчик. Водія доставлено в Рівненський райвідділ міліції для з'ясування усіх обставин тієї трагічної автопригоди", - додає Руслан Панасюк.

Нагадаємо, що у неділю, 29 вересня, близько 20.45 на автодорозі в селі Великий Житин під Рівним збили 8-річного Олексія Корсуна. ДТП сталася на проїжджій частині траси. Дитина загинула на місці.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині водій, замітаючи сліди вбивства 8-річної дитини, розібрав автівку на деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути