четвер, 02 лютого 2012 09:32

На Рівненщині поглумилися над Януковичем

У ніч на середу 1 лютого, в місті Кузнецовськ на Рівненщині невідомі чорною фарбою обляпали рекламний щит з привітання президента Віктора Януковича з нагоди 20 річниці Незалежності України. На білборді залишилися три великі ляпки. Про це повідомили з прес-служби обласної організації УНП.

"Заляпали білборд, який встановлений в мікрорайоні Будівельників неподалік автовокзалу. Фарбою влучили в щоку, вуста й краватку президента. Щит також розстріляли сніжками. Люди в такий спосіб оцінюють Януковича та його команду. За правління Партії регіонів українці опинилися на межі зубожіння. Багато українців не мають за що окраєць хліба купити, чи одежину дітям. А до них з білбордів посміхається задоволений і ситий президент. Ну хіба це не знущання над людьми", - обурюється прес-секретар обласної організації УНП Олександр Джигирей.

За його словами, активісти УНП не причетні до пошкодження білборду. Переконує, що такі акції є проявом ставлення людей до президента та його політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 73-річний дідусь псував білборд Януковича на Волині

Нагадаємо, що в ніч на вівторок, 17 січня, в райцентрі Здолбунів невідомі пошкодили рекламні щити з новорічними та різдвяними привітаннями президента Віктора Януковича та голови місцевої райдержадмінстрації Віталія Шуля. На білбордах синьою та жовтою фарбами написали "Зек геть" та "Холуй". За цим фактом у міліції порушили кримінальну справу. Однак, того хто написав це на щитах так і не знайшли.

"Як відомо, після цього був звільнений начальник Здолбунівського райвідділу міліції Юрій Сірак. Виникає запитання, за що його звільнили? Чи не через те, що не догледів білборди з Януковичем і головою райдержадміністрації", - додав Олександр Джигирей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині білборд з Януковичем закидали яйцями

В обласній міліції спростовують інформацію, про спеціальне доручення охороняти білборди з Януковичем.

"Запевняю, що жодних спеціальних доручень щодо охорони щитів із зображенням президента обласна міліція не отримувала. Біля них не чергують міліціонери. Безумовно, інша справа, що правоохоронці зобов'язанні реагувати на хуліганські прояви й знайти осіб причетних до нищення щитів", - пояснила Катерина Попенко із сектора зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині поглумилися над Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути