Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2011 12:20

На Рівненщині двоє померли на другий день після вечері

На Рівненщині двоє померли на другий день після вечері

Минулої суботи в селі Вербень Демидівського району Рівненщини поховали 49-річного Віктора Левицького. Наступного дня засипали землею уже 29-річного Юрія Сабо. Обидва чоловіки померли після того, як повечеряли у свого односельчанина Сергія, 53 роки.

"Я бачив їх востаннє у четвер 20 жовтня. Віктор допомагав Сергію перевозити жом. Мабуть, Юрій теж помагав. Потім пішли у хату до господаря, щоб повечеряти. За деякий час розійшлися по домівках", - розповів сільський голова Василь Рачинський. – "Що вони вживали – не знаю. Але вранці у п'ятницю Левицький помер у себе в хаті. Був один, бо вже по 7-ій ранку дружина поїхала у справах у райцентр. Коли його знайшли, чоловік вже був мертвий".

Того ж дня після обіду стало зле Юрію Сабо. Йому почали пекти у шлунку, сильно нудило. Дружина викликала йому "швидку допомогу". Відвезли до районної лікарні за 10 км.

"Пацієнт був у тяжкому стані. На жаль, врятувати його не вдалося – він впав у кому і помер близько 17-ої вечора", - каже головний лікар Демидівської райлікарні Анатолій Домбровський. - "Це було схоже на отруєння, але причини без експертизи сказати не можу"

За деякий час в ту ж лікарню поклали Сергія. Його привезла в Демидівку дружина – перед тим сама промивала йому шлунок водою з марганцівкою. Сергій єдиний із трьох товаришів залишився у живих. Його уже виписали додому в село.

Підозрюють, що чоловіки отруїлися алкоголем. Що саме вони пили і де узяли злощасну пляшку, якраз дізнаються правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині двоє померли на другий день після вечері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути