понеділок, 17 червня 2013 12:31

На Рівненщині автівка влетіла у натовп, вбивши 3-х людей
9

Фото: Фото: ДАІ

У неділю, 16 червня, близько 2 години ночі, на автодорозі між селами Шостаків і Милостів Рівненського району автомобіль "Сітроен" наїхав на п'ятьох пішоходів. Троє людей загинули на місці ДТП, двох постраждалих госпіталізували в реанімацію. Водій і пасажир з місця пригоди втекли.

Гурт молодих людей повертався додому з дискотеки. Вони йшли правим узбіччям. Коли почули шум автомобіля, то зупинилися.

"Водій "Сітроен" здійснив наїзд на групу пішоходів, які рухалися по узбіччю дороги. В наслідок ДТП троє людей загинуло та двоє отримали поранення різного ступеню важкості з якими були госпіталізовані до Рівненської ЦМЛ", - розповіла Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.

Водій та його пасажир вийшли з транспортного засобу й запхали автомобіль у найближчий сільський двір. Накрили його рядном, а самі втекли до лісу. "Швидку" викликав водій автомобіля який проїздив пізніше й побачив наслідки пригоди.

У ДТП загинули 19-річний та 24-річний парубки та 17-річна дівчина. Двох дівчат у важкому стані "швидка" доставила в Рівненську центральну міську лікарню. Постраждалим 16 та 24 роки. Їх госпіталізували в реанімацію та нейрохірургію.

"На місце події особисто прибув начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко. Він безпосередньо здійснював контроль над проведенням оперативно-розшукових заходів водія та автомобіля, який скоїв дане ДТП. По гарячих слідах було розшукано автомобіль, а пізніше затримано й водія, який підозрюється у скоєнні даної дорожньо-транспортної пригоди. Триває слідство", - додають в обласній міліції.

Правоохоронці кажуть, що водія та пасажира "француза" знайшли за сигналом мобільного телефону. У міліції водій пояснив, що злякався й тому втік з місця пригоди.

Нагадаємо, що в п'ятницю вночі на автодорозі Київ-Ковель, поблизу райцентру Рокитне Рівненської області автомобіль "Фіат Добло" на швидкості злетів у кювет і врізався в бетонну плиту з назвою міста. 36-річний водій загинув на місці пригоди.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині автівка влетіла у натовп, вбивши 3-х людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути