четвер, 21 квітня 2011 11:34

На Рівненщині 17-річний педофіл зґвалтував двох хлопчиків

На Рівненщині 17-річний педофіл зґвалтував двох хлопчиків

На Рівненщині до міліції 18 квітня надійшло повідомлення від 34-річної жительки одного із селищ Сарненського району, про те що її синів зґвалтували.

Про це розповіли у прес-службі МВС України.

"Заявниця повідомила, що цього ж дня на території тракторної бригади 17-річний Володимир (ім'я змінено – ред.) вступив у статеві зносини неприроднім способом із застосуванням фізичного насильства з її малолітніми синами. Встановлено, що один із постраждалих вчинив опір", - розказали у прес-службі.

За словами міліціонерів, наразі стосовно зловмисника порушили кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом" КК України. Неповнолітній затриманий в порядку ст.115 КПК України.

В міліції також з'ясували, що зловмисник виховується у багатодітній сім'ї, крім нього є ще 12 дітей, 10 з яких неповнолітні. У зв'язку з цим належного виховання у дітей не було, але поряд з цим, на обліку як неблагополучна сім'я не перебуває.

"Також встановлено, що з травня минулого року Володимира поставлено на облік у ВКМСД Сарненського РВ УМВС у зв'язку з пред'явленням обвинувачення у скоєнні крадіжки. Стосовно нього було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наприкінці минулого року за вироком суду Володимиру було призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки з іспитовим терміном на 1 рік", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині 17-річний педофіл зґвалтував двох хлопчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути