середа, 13 червня 2012 14:47

На Рівненщині 7-місячне маля задихнулося у власному ліжечку

На Рівненщині 7-місячне маля задихнулося у власному ліжечку
Бабуся робила штучне дихання, але марно. Фото: mignews.com.ua

Учора 12 червня в селі Тинному Сарненського району Рівненщини у своєму ліжку загинув малюк. Немовля померло під час сну, закривши собі носа одягом. Бабуся зробила йому штучне дихання, однак врятувати уже не змогла. Артему було всього 7 місяців.

"Про цей випадок нас повідомили близько півдня. Як стало відомо, в той момент вдома нікого з дорослих не було – молоде подружжя мешкає у будинку батьків. Але ніхто не почув і не побачив, як дитина сама себе задушила", - розповідає Олена Дудко з прес-центру обласного управління міліції. – "Сусіди запевняють, що родина благополучна і про двох синів піклувалися. А недогледіли селяни з власної необережності".

За словами матері, дитина поїла і захотіла спати. Жінка покупала сина, перевдягла у тоненьку футболку і вклала у ліжечко. Артем швидко заснув і тому матір на 15 хвилин спокійно відлучилася на подвір'я – там грався її старший син Сашко, якому восени мине три роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині через недогляд батьків померла дитина

"Жінка й подумати не могла, що таке станеться. Інакше б не залишила хлопчика без догляду", - кажуть в міліції. – "Мертвого малюка виявила бабуся, яка зайшла в кімнату подивитися на дитину. Її здивувала тиша. Вона підійшла ближче і помітила, що онук не ворушиться, ще й натягнув собі на лице футболку. Перелякана жінка зняла тканину і взяла дитину на руки – немовля уже не дихало, а з його носика текла кров. Бабуся за фахом медпрацівник, тому не розгубилася і стала робити штучне дихання, непрямий масаж серця. Однак реанімувати онука їй не вдалося".

За фактом загибелі малюка міліція проводить дослідчу перевірку. За її результатами і визначать, чи каратимуть батьків за недогляд.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині 7-місячне маля задихнулося у власному ліжечку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути