Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2013 12:42

На Рівненщині у ДТП потрапив 52-річний білорус

У четвер, 24 січня, у першій половині дня на автотрасі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Трикопці на Рівненщині громадянин Республіки Білорусь на швидкості автомобілем "Kia-Carnival" врізався у два зустрічних легковика. Водія госпіталізували.

"ДТП сталася о 10.49. Водій автомобіля "Kia-Carnival" з білоруськими номерними знаками виїхав на смугу зустрічного руху де допустив контактування з автомобілем "Renault-Kangoo", а потім зіткнувся з "ВАЗ-21111", який також рухався в зустрічному напрямку", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділку ДАІ.

За кермом "Kia-Carnival" був 52-річний громадянин Республіки Білорусь із міста Пінськ Брестської області. Він їхав зі сторони райцентру Сарни у напрямку до Рівного. У нього діагностували закриту черепну мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану лівої ділянки голови та гематому у ділянці лівого ока. "Швидка" доставила постраждалого білоруського водія в травматологію Костопільської райлікарні.

Автомобілем "Renault-Kangoo", керував 35-річний мешканець райцентру Здолбунів на Рівненщині. За кермом автомобіля "ВАЗ-21111" був 24-річний житель Тернополя. Вони в ДТП не отримали травми.

Нагадаємо, що у вівторок, 22 січня на цій же автодорозі поблизу села Трикопці у ДТП на автомобілі "Chrysler Voyager" потрапив 55-річний мешканець міста Пінськ Республіки Білорусь. У його автівку на автомобілі "Opel Vivaro" врізався 35-річний мешканець райцентру Березне Рівненської області. Білоруса із забійною раною голови й перелом правої ключиці госпіталізований в травматологію в центральну міську лікарню Рівного.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині у ДТП потрапив 52-річний білорус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути