пʼятниця, 17 лютого 2012 16:00

На Полтавщині жінка вбила співмешканця через залицяння до квартирантки

На Полтавщині жінка вбила співмешканця через залицяння до квартирантки

42-річна полтавка зарізала кухонним ножем співмешканця. Чоловік при жінці вимагав інтиму від квартирантки. Цивільним шлюбом прожили 10 років у селі Вінтенці Зіньківського району Полтавщини.

"До міліції зателефонувала фельдшер Опішнянського пункту Зіньківського району. Її викликали на допомогу. Як приїхала — побачила у хаті труп чоловіка, - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Раніше подружжя жило мирно, без сварок. Торік прихистили безхатню. Останні кілька тижнів квартирантка вдома не з'являлася. Де вона була, ніхто не знав. Подружжя поїхало в Опішню, випадково побачили зниклу квартирантку на базарі. Та попросилася, повернутися у арендовану кімнату. Їй не відмовили. Приїхали додому, вечеряли втрьох. Випили. Після вечері квартирантка пішла спати. Господиня готувала на кухні. А п'яний чоловік забажав інтиму від гості. Все це відбувалося на очах у цивільної дружини. Вона почала скандалити. Чоловік нецензурно вилаявся, вдарив жінку кулаком в обличчя. Вона повернулася на кухню. Розбурханий і агресивний чоловік не міг заспокоїтися. Підійшов до дружини і ще кілька разів ударив по голові. Вона тримала в руках ніж. Пирснула ним у живіт кривдника".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі чоловік в п'яному угарі забив співмешканку

Жінка перелякалася і звернулася за допомогою до сусідів. Викликали фельдшера, думали, чоловік ще живий. Ножем пробила внутрішні органи. Співмешканець помер на місці.

Жінку затримали. Проти неї порушили кримінальну справу за навмисне вбивство. Загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині жінка вбила співмешканця через залицяння до квартирантки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути