Ексклюзиви
четвер, 03 жовтня 2013 11:54

На Полтавщині зненацька спалахнула вантажівка, водія врятувала містика

2 жовтня близько 13.30 на 2 кілометрі автодороги Кобеляки-Білики недалеко від міста Кобеляки Полтавської області загорівся вантажний автомобіль "Рено РВІ". Повністю згорів причіп.

38-річний водій їхав із Казахстану у Київ.

"Причіп у нього був пустий. Щоб доїхати до Києва, орієнтувався по навігатору. Той показав дорогу через Кобеляки, але вона неправильна. Водій поїхав не туди, - сказали в обласному управлінні надзвичайних ситуацій. - Чоловік розповів, що дорогою мав якесь недобре передчуття. Вирішив зупинитися на узбіччі дороги та попити води. Тоді через дзеркало заднього виду побачив, що горить причіп. Спочатку взяв вогнегасник та сам гасив полум'я. Ніхто з водіїв не зупинився допомогти. Чоловік викликав пожежників. Поки вони їхали, швидко відчепив причіп та відтягнув, щоб не зайнявся кузов".

Рятувальники приїхали о 14.20, вогонь гасили 15 хвилин. Крім причепу, згоріли дев'ять коліс та електрообладнання. Причиною займання є коротке замикання електропроводки.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині зненацька спалахнула вантажівка, водія врятувала містика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути