вівторок, 31 січня 2012 09:49

На одеський берег хвилями винесло тіло журналіста

На одеський берег хвилями винесло тіло журналіста
Євген Дикий, журналіст ЛІГАБізнесІнформ

30 січня вранці в Одесі, на березі пляжу в Аркадії був знайдений труп чоловіка, прибитий морською хвилею до берега. У загиблого виявлені документи журналіста Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ Євгена Дикого.

За попередньою версією правоохоронців, журналіст покінчив життя самогубством, пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Зібрані матеріали дослідчої перевірки вказують на те, що місце мав нещасний випадок (смерть через самогубство), за результатами якої буде прийнято рішення згідно з чинним законодавством", - сказано в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Умані під час обряду втопився хасид

За даними міліції, на тілі немає ознак насильницької смерті. В одязі виявлено два паспорти (громадянина України та закордонний) і редакційне посвідчення на ім'я журналіста ІА ЛІГАБізнесІнформ Євгена Дикого, гроші, мобільний телефон. За словами співробітників міліції, наявність такого набору особистих речей говорить про те, що швидше за все, не було і пограбування. Причину смерті з'ясовує судмедекспертиза.

Євген Дикий - редактор новин рубрики "Столиця" на порталі, працює в агентстві з жовтня 2011 року. Редакційних завдань, пов'язаних з поїздкою до Одеси, він не отримував і у відрядження до цього міста не направлявся - ні в минулі вихідні, ні коли-небудь раніше.

Зараз ви читаєте новину «На одеський берег хвилями винесло тіло журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути