Ексклюзиви
пʼятниця, 01 липня 2022 16:02

Спецтема: Війна Росії проти України

На Одещині оголосили день жалоби 2 липня: подробиці

На Одещині оголосили день жалоби 2 липня: подробиці
Окупанти поцілили ракетою у житловий будинок. Фото: Нацполіція

В Одеській області 2 липня оголосили день жалоби за загиблими від російських обстрілів у Білгород-Дністровському районі.

Відповідне рішення підписав голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марчеко, повідомив речник ОВА Сергій Братчук у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чекайте відповіді, у*бани" – Арестович звернувся до окупантів після теракту на Одещині

"Відповідно до розпорядження, цього дня на знак скорботи за загиблими приспустять державний прапор на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій", – ідеться в повідомленні.

Братчук також розповів, що 2 липня в Одеській області необхідно утриматися від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- й радіопередач на регіональному й місцевому рівнях.

Уночі 1 липня по Одещині завдала ракетного удару літаками стратегічна авіація РФ з Чорного моря. Одна ракета влучила в багатоповерховий житловий будинок, друга – в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Станом на 10:00 внаслідок ракетного удару в смт Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області повідомляли про 18 загиблих. 16 людей у житловому будинку та двоє – на базі відпочинку. З них – одна дитина.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині оголосили день жалоби 2 липня: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути