Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2012 16:24

На Миколаївщині психічно хворий пробив вилами двох людей

На Миколаївщині психічно хворий пробив вилами двох людей
Психічнохворий вдарив чоловіка вилами. Фото tsvetnik.info

Мешканка одного з сіл Врадіївського району Миколаївської області у зв'язку зі станом здоров'я потребувала додаткової опіки, про що домовився її син з сусідкою. Жінка щодня приходила, допомагала по господарству і робила все можливе, щоб полегшити життя сім'ї. Іноді разом з нею приходив її син. 23-річний юнак, який, до речі, також вимагав постійного нагляду, бо страждає розладами психічного здоров'я, в міру можливостей, допомагав матері в її роботі. Так, візит до сусідів 25 березня 2012 не відрізнявся від інших. Жінка з сином прийшли близько 12.00 і почали поратись по господарству, пишуть "Новості-N".

Через деякий час 48-річний син господині домоволодіння почув, що на дворі проходить досить емоційне з'ясування стосунків. Вийшовши з будинку, він побачив, що юнак б'є свою матір. Син господині став захищати жінку, на що хлопець відреагував бурхливо, почав наносити удари і йому. Бійка набирала обертів, і в якийсь момент хлопець схопив вила і вдарив ними чоловіка в область грудної клітини. Той впав на землю, з ран хлинула кров, а злочинець, тими ж вилами вдаривши свою матір по ногах, викинув вила і пішов додому.

Сусіди, які саме в цей час прибігли на крики про допомогу, надали першу допомогу пораненим і подзвонили до медичної установи і міліції.

Потерпілий був доставлений в лікарню і зараз його життя знаходиться в безпеці, а 23-річний чоловік був затриманий співробітниками міліції району. Слідчим відділенням Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" КК України.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині психічно хворий пробив вилами двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути