четвер, 28 вересня 2017 21:24

На нацгвардійця і його друга напали з ножем

На нацгвардійця і його друга напали з ножем
Проти хуліганів відкрили кримінальну справу. Фото: ТАСС

28 вересня, в Одесі поліція затримала трьох місцевих мешканців, які напали на військовослужбовця Національної гвардії і його товариша.

"Троє жителів Одеси біля одного з магазинів серед ночі напали на військовослужбовця Національної гвардії України та його друга. В результаті конфлікту постраждалі отримали численні ножові поранення. Оперативники внутрішньої безпеки НПУ та Малиновського відділу одеської поліції встановили і затримали зловмисників вже вранці", - повідомляє "Цензор.нет".

Нападниками виявились одесити 15-22 років. Старший перебував під слідством за скоєння шахрайських дій і незаконне зберігання зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згорів будинок з пенсіонерами

"22-річні військовослужбовець НГУ (родом з Одеси, де перебував у відпустці) і його знайомий разом з двома дівчатами розмовляли біля одного з цілодобових магазинів міста. В якийсь момент почали чіплятися до дівчат троє невідомих осіб. Гвардієць з одним заступилися за подруг, у відповідь незнайомці накинулися на хлопців, завдаючи при цьому удари, як попередньо встановлено - ножем", - розповіли в поліції.

Потерпілі були доставлені в реанімацію.

"Нападники визнають, що били потерпілих, однак не зізнаються, що використовували ножа. Мотив свого вчинку зловмисники пояснити поки що не можуть", - додали в поліції.

Проти них відкрили кримінальну справу.

Поліцейські Вінниці затримали двох чоловіків, які жорстко катували подружжя пенсіонерів, потім вбили і підпалили у будинку. Чоловіки вимагали віддати гроші за проданий будинок. Про оформлення угоди один з чоловіків дізнався у своєї дружини, з якою мешкав у громадському шлюбі. Та працює ріелтором.

Зараз ви читаєте новину «На нацгвардійця і його друга напали з ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути