середа, 19 вересня 2012 14:01

На могилі Оксани Макар з'явилась огорожа

На могилі Оксани Макар з'явилась огорожа
Тетяна Суровицька купила огорожу за кошти, які зібрала ще у березні. Фото: job-sbu.org

Могилу Оксани Макар огородили парканом. Його мати Оксани, Тетяна Суровицька купила за кошти, які зібрала у березні цього року на лікування дочки. Скільки витратила грошей, не говорить.

"Я вже поставила їй огорожку, у неї все добре, пам'ятник ставиться через рік, тому ще не підбирала його. Квіточки на могилі посадила зразу після похорон, вони і до сьогодні там. Оксані і так всі квіти свіжі приносять. Через те бачу, що її часто провідують. Я хотіла почати писати книжку про Оксану. Але зараз не маю часу. Чекаю закінчення суду. Його перенесли на 25 вересня", - сказала Тетяна Романівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краснощок заявив, що Макар душив Присяжнюк, а його дитину погрожували вбити

Суд над трьома чоловіками, підозрюваними у вбивстві Оксани, перенесли на три тижні. Під час судових засідань один із підозрюваних, Євгеній Краснощок розказав, що задушив і підпалив Оксану Максим Присяжнюк.

"Я вступив із нею в статевий контакт за її згоди. Потім до неї зайшов Погосян, а за ним — Присяжнюк. Максиму вона відмовила і він через це сердився. Я чув якісь звуки з кімнати і бачив, як він тримав руки біля голови Оксани. Точно не бачив, чи він її душив. Потім на кухні Присяжнюк сказав: "Чим я гірше? В мене теж є член. Чим я їй не сподобався?". Після цього він сказав, що треба прибрати тіло і запропонував винести її на будівництво", - розповів через адвоката Краснощок.

Також він повідомив, що боявся розповідати про це раніше, бо Максим Присяжнюк погрожував убити його дружину і дочку.

"Максим збирався "відмазатися" від справи з самого початку і вірить у це досі. Розповідає постійно про якесь село в Норвегії", - каже Краснощок.

Після цих заяв суд оголосив перерву на три тижні, для перевірки нових фактів. Наступне засідання відбудеться 25 вересня.

Зараз ви читаєте новину «На могилі Оксани Макар з'явилась огорожа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути