понеділок, 01 липня 2013 09:06

На Миколаївщині побили та зґвалтували жінку. Підозрюються міліціонери

На Миколаївщині побили та зґвалтували жінку. Підозрюються міліціонери
Стан жінки оцінюється, як важкий. Фото: novosti-n.mk.ua

Днями поблизу райцентру Врадіївка сильно побили і зґвалтували 29-річну місцеву жительку Ірину. За її словами, над нею поглумилися двоє співробітників місцевої міліції: затягли в автомобіль таксі, побили (лікарі діагностували у Ірини відкритий перелом черепа у декількох місцях і рвані рани обличчя, її прооперували вже двічі), зґвалтували, а після викинули на узбіччя. Її стан оцінюється, як важкий, пише Сегодня.

Як розповіла спікер миколаївської облпрокуратури Наталія Абрамова, зараз затримані двоє - міліціонер і цивільний (за неофіційною інформацією - водій таксі), але постраждала повідомила, що до злочину причетний ще один міліціонер.

"Прокуратура повідомляє, що в причетності до злочину обґрунтовано підозрюється співробітник міліції. Затримано двох громадян, в єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками нанесення тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтування і розбійного нападу. Фігурантам справи оголошено підозра, ведеться розслідування, - повідомила прес-служба прокуратури Миколаївської області. - Потерпіла жінка зараз вказує ще на одного співробітника міліції, який нібито причетний до зґвалтування. При цьому співробітник міліції стверджує, що в день злочину був на чергуванні і не відлучався з райвідділу".

У прокуратурі уточнили, що відеореєстратор, встановлений в ділянці не підтвердив, що міліціонер йшов з робочого місця, але запис буде відправлена на експертизу. Тим часом мешканці райцентру Врадіївка вийшли на масовий протест, вимагаючи від міліцейського начальства заарештувати другого міліціонера, на якого вказала постраждала дівчина. У облУВС повідомили, що чекають підсумків перевірки, а від себе додали, що втрутитися в роботу відеореєстратора нереально. Інформацію про те, що один з міліціонерів нібито родич одного з прокурорів, силовики поки не підтверджують, але і не спростовують.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині побили та зґвалтували жінку. Підозрюються міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути