Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2014 17:35

На Львівщині жінка "замовила" суперницю за 22 тисячі гривень

На Львівщині жінка "замовила" суперницю за 22 тисячі гривень
Фото: ye.ua

Дружину свого коханця замовила 32-річна мешканка Червонограду. Із 45-річним підприємцем з цього ж міста вони зустрічалися давно. Сама замовниця працює секретарем у невеликій фірмі. Жінка розлучена та виховує хлопчика, 9 років. Її коханець покидати свою сім'ю заради неї не хотів. У нього з дружиною-ровесницею двоє дітей - 19 річний син та дочка, 3,5 років.

"У квітні наш працівник УБОЗу погодився стати "убивцею" за гроші. З жінкою-замовницею вони сконтактували в інтернеті. Погодилися на суму 22 тисячі гривень. Замовниця поставила умови, щоби вбивство було скоєне внаслідок розбійного нападу на квартиру, назвала день, коли жертва з дитиною сама залишиться удома, а чоловіка не буде. Дала завдатку 5 тисяч. Маленьку дитину жертви просила не чіпати. Про старшого сина не уточняла", - розповів Gazeta.ua виконуючий обов'язки начальника УБОЗ у Львівській області, полковник міліції Денис Гусашвілі.

Умовне "вбиство" відбувалося в реальному часі 23 квітня. Працівники УБОЗу увійшли в квартиру жертви, повідомили про умисел проти неї. Жінка знала про існування коханки у її чоловіка, із ним у них були холодні стосунки. Однак була здивована, що суперниця пішла на такий крок. На співпрацю з міліцією для розкриття замовлення жінка погодилася.

УБОЗівці зімітували розбій, викликали місцеву червоноградську міліцію. Навіть в місцевому райвідділі не були попереджені про операцію, щоб замовниця не дізналася про провал її задуму. Також викликали "швидку". Того ж дня "кілер" відправив замовниці фотографії "убитої" на електронну пошту і призначив зустріч просто на вулиці. Молода жінка прийшла і принесла решту суми - 17 тис. грн. На гарячому її і затримали працівники міліції.

"Жінка просила відпустити її. Веде себе доволі адекватно. Зараз вона затримана. Для чоловіка, заради якої вона це робила, замовлення також стало новиною", - додав Гусашвілі.

Під час операції було задіяно 20 людей та працівники Червоноградського райвідділу.

 

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині жінка "замовила" суперницю за 22 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути