Ексклюзиви
середа, 30 листопада 2011 17:04

На Львівщині чоловіка ліфт затиснув дверима та роздушив об поверх

29 листопада в 10 ранку у селищі Добротвір Кам'янко-Бузького району, що на Львівщині, у новобудові на вулиці Сагайдачного, 13 місцевий мешканець 42-річний Ігор Куземко помер у ліфті. Чоловік разом із дружиною піднімалися ліфтом на четвертий поверх додому. У ліфті везли газову плиту - родина переселялася у нову квартиру. Дружина Надія Коземко вийшла першою, чоловік висунув плиту, почав виходити але двері почали самостійно закриватися. Ліфт поїхав вгору, двері затиснули чоловіка посередині тулуба. Між четвертим і п'ятим поверхом кабіна зупинилася, людину здавило. Через перелом грудної клітки і крововилив у внутрішні органи чоловік помер на місці.

Дев'ятиповерховий будинок здали в експлуатацію чотири роки тому, більшість квартир належить працівникам Добротвірської теплоелектростанції. Ліфт вантажопідйомністю 250 кг. почав працювати рік тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Почаївській лаврі за місяць загинули два будівельники

На місце трагедії прибули фельдшери швидкої допомоги, працівники районного МНС та представники районної влади.

"Я прибіг за пару хвилин із сільської ради, хтось подзвонив мені із криками "Коземкові голову відрізало", - розповів Роман Ніколаєв, голова Добротвірської селищної ради. - Його дружина вже під під'їздом сиділа в повному шоці, хтось біля неї крутився. На поверсі було повно людей, але витягнути Ігоря ніхто не міг, так сильно його затиснули. Потім тільки еменесники ломом могли зрушити ліфт з місця. Він вже був мертвий".

В Ігоря Коземка залишилися два сини його дружини від першого шлюбу та спільна 8-річна донька, хвора на ДЦП. Працював у районному будинку культури організатором культурних заходів, був тамадою на весіллях. Ховали чоловіка 30 листопада.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині чоловіка ліфт затиснув дверима та роздушив об поверх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути