неділя, 01 серпня 2021 21:40

На Луганщині внаслідок ДТП постраждали 9 осіб

На Луганщині внаслідок ДТП постраждали 9 осіб
Фото: ГУ НП у Луганській області

У Луганській області сталося зіткнення автомобілю "Toyota Camry" і мікроавтобусу "Volkswagen". В результаті ДТП 9 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікарні, передає УНН із посиланням на ГУ НП у Луганській області.

Сьогодні до поліції міста Кремінна надійшло повідомлення лікаря швидкої допомоги про те, що на автодорозі сталося ДТП, є постраждалі.

За попередньою інформацією сталося зіткнення автомобілю "Toyota Camry" і мікроавтобусу "Volkswagen". У результаті ДТП 9 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У машини відірвало задню частину: показали фото аварії

Наразі на місці події продовжують працювати співробітники поліції, слідчі проводять першочергові слідчі заходи, встановлюються усі обставини ДТП. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, або експлуатації транспортом особами, які керують транспортними засобами).

1 серпня у місті Новомосковськ Дніпропетровської області близько четвертої години ранку сталася смертельна ДТП. Водій легкового автомобіля "ВАЗ 210994-20" наїхав на бетонний камінь поблизу провулку Волгоградського.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині внаслідок ДТП постраждали 9 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути