вівторок, 14 грудня 2010 15:19

На Луганщині пенсіонер розстріляв двох лікарів

На Луганщині пенсіонер розстріляв двох лікарів

Вчора в одній з лікарень Лутугинського району літній чоловік поранив з пістолета лікарів лікарні - завідувача травматологічного відділення та лікаря-стоматолога.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в Луганській області.

13 грудня чоловік прийшов до лікарні, де на лікуванні знаходилася його дружина. На думку пенсіонера, їй медики приділяли не достатньо часу і не надавали медичну допомогу. Чоловік хотів поговорити з лікарем про стан дружини і про те, як її лікують, але лікар розмовляти відмовився.

У відповідь на відмову доктора пенсіонер дістав травматичний пістолет і відкрив вогонь, поранивши двох лікарів: травматолога та стоматолога. Одному дісталися чотири кулі, другому - три.

Співробітники лікарні викликали міліцію.

Дільничний наздогнав чоловіка вже, коли він зі зброєю в руках відходив від будівлі лікарні. Пенсіонер двічі вистрілив у співробітника міліції, втік і зник за парканом свого будинку. У цей момент до будинку прибула слідчо-оперативна група. Полковник попросив чоловіка не нервувати, не робити дурниць, а просто поговорити з ним і розповісти, що сталося.

Підозрюваний став кричати, що якщо співробітники міліції спробують його захопити або спробують застосувати співробітників спецпідрозділу для його затримання, він застрелиться, але в руки правоохоронцям не дасться. Але міліції все-таки вдалося заспокоїти і затримати чоловіка.

При його огляді у внутрішній кишені куртки було виявлено ще один пістолет. У будинку був виявлений і газовий балончик, і електрошокер.

За даним фактом порушено кримінальну справу.

В городе, ИА МедиаПорт

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині пенсіонер розстріляв двох лікарів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути