пʼятниця, 18 жовтня 2013 12:03

На Луганщині мати знімала у порно 4-річного сина

На Луганщині мати знімала у порно 4-річного сина
Фото: p-p.com.ua

20-річна мешканка Красного Луча знімалася в домашніх порнографічних фотосесіях разом із власним 4-річним сином. Клієнтів вона знаходила в Інтернеті. За 30 порнографічних фотографій їй вдалося заробити 600 гривень, повідомляє прес-служба УМВС України у Луганській області.

До управління карного розшуку ГУМВС України у Луганській області надійшла оперативна інформація про те, що 20-річна мешканка одного з шахтарських міст причетна до зайняття проституцією. У ході перевірки інформація підтвердилася. Також було встановлено, що дівчина займається не тільки проституцією, але і розбещує власного сина.

У ході обшуку вдома у жінки працівники міліції вилучили дитяче порно. За її словами, фотографії зі сценами імітування статевого акту вона знімала, коли син спав, а дідусь і бабуся знаходилися в сусідній кімнаті. Далі дівчина віддавала фото клієнту, якого знайшла через Інтернет. Про моральний аспект питання вона навіть не замислювалася.

Наразі даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (Розбещення неповнолітніх). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Дівчина затримана в порядку ст. 208 КПК України.

Вилучені фотографії направлені на експертизу, за висновком якої буде прийняте рішення про відкриття кримінального провадження за частиною 4 статті 301 КК України (Виготовлення та збут порнографічної продукції). Проводяться заходи, спрямовані на встановлення всіх можливих замовників даної продукції. Вирішується питання про позбавлення затриманої батьківських прав.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині мати знімала у порно 4-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути