пʼятниця, 15 травня 2015 09:53

На Луганщині дуже посилилися бої: є поранені бійці АТО

На Луганщині дуже посилилися бої: є поранені бійці АТО
Фото: molbuk.ua

Російсько-терористичні війська посилили обстріл населених пунктів Луганської області, внаслідок яких двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля. 

"По лінії розмежування вогню, що проходить по Луганській області, інтенсивність бойових дій значно посилилася. На Бахмутці в другій половині дня бойовики обстріляли з мінометів та автоматичної зброї 29-й блокпост (крайня точка контрольованої Україною території). Поранення отримав один військовослужбовець. Рани неважкі, загрози життю немає.

На околиці Кримського, починаючи з 19-ї години й до вечора, спалахували перестрілки, які переростали в ближні бої. Інформації про постраждалих немає.

У Трьохізбенці позиції наших силовиків обстріляли з автоматичної зброї та снайперської гвинтівки. Вогнепальне поранення отримав один військовослужбовець, який госпіталізований у районну лікарню.

Крім того, перестрілки з автоматичної зброї та гранатометів велися в Станиці Луганській, Щасті та поблизу Катеринівки (Попаснянський район)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у м. Гірське в Попаснянському районі одна з ворожих мін залетіла в приватний сектор міста і влучила в житловий будинок. У результаті сильно пошкоджена покрівля, літня кухня та гараж. У момент обстрілу в будинку знаходилася господарка, яка дивом не постраждала.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині дуже посилилися бої: є поранені бійці АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути