субота, 25 лютого 2012 14:47

На Луганщині отруїлися 17 працівників цеху з виробництва одягу

На Луганщині отруїлися 17 працівників цеху з виробництва одягу

Протягом 24 лютого в м. Рубіжне (Луганська обл.) з цеху з виробництва одягу ВАТ "Глорія-Джинс" з ознаками отруєння середнього ступеня тяжкості госпіталізовані 17 людей.

Як повідомляє прес-служба МНС в суботу вранці, всього в цеху під час зміни працювало 32 людини. Працівниками обласної СЕС проводиться робота по визначенню речовини отруєння. Правоохоронними органами проводиться розслідування.

У Головному управлінні МНС України в Луганській області підтвердили дану інформацію і уточнили, що причини отруєння з'ясовують співробітники Держгірпромнагляду, обласної СЕС та обласної прокуратури. На даний момент речовина, яка викликала отруєння, не встановлена. Відомо, що отруєння - не харчове.

Як розповіла агенству "Інтерфакс-Україна" начальник відділу зв'язкiв із ЗМІ Теруправління Держгірпромнагляду в Луганській області Анастасія Шуркаєва, зі скаргами на нудоту і головний біль робочі стали звертатися під час проведення пошивних робіт. Шуркаєва зазначила також, що в кравецькому цеху має місце неприємний запах. За даними Держгірпромнагляду, постраждали 16 людей. За даними МНС - 17 (16 госпіталізовані до Рубіжанської міської лікарні, 1 - до токсикологічного відділення Луганської обласної клінічної лікарні).

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині отруїлися 17 працівників цеху з виробництва одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути