Ексклюзиви
четвер, 28 березня 2013 16:38

Спецтема: Снігова пастка

На Київщині під час снігопадів пропав хлопець

На Київщині під час снігопадів пропав хлопець
Опади тривали майже 57 годин підряд. Фото: fototelegraf.ru

23 березня під час снігопаду, пропав безвісти 17-річний Анатолій Сухоцький з села Поліг-Чобітьки, Переяславського району Київщини. Близько 21:00 хлопець повертався з сусіднього села Лецки де був на тренуванні у місцевому спортивному залі. Близько 01:00 він зателефонував до вітчима та сказав що заблукав. Після цього його не бачили, розповідає односелець хлопця Валерій Гребінь.

Сухоцький проживав з вітчимом та нерідною бабусею у селі. Мати підлітка наклала на себе руки торік у грудні.

"Анатолій круглий сирота, жив з вітчимом. Опікуни не сильно добросовісними були, але він не скаржився. Навчався в 11 класі в школі сусіднього села Поліг-Вергунів. Хлопці, які були з ним у спортзалі кажуть, що він вирішив сам йти додому. В цей час на вулиці була страшна заметіль. Десь в першій ночі Анатолій телефонував на мобільний до вітчима, сказав: "Я десь в очереті, бачу вогні, але йти не знаю куди" і зв'язок пропав,"- каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Снігопади в березні - перші наслідки глобальних змін клімату. Далі гірше" - кліматолог

Від села Поліг-Чобітьки до сусідніх Лецків 5 кілометрів, якщо вийти на околицю то видно крайні хати, додає односелець.

"Біля дороги є велика кількість штучних канав, багато очерету. Можливо він заблукав там. Вітчим звернувся у міліцію тільки через три дні, як він пропав. Міліція з військовими та селянами прочісували місцевість між селами, але перестали учора. Обіцяють продовжити пошуки коли розтане сніг. Але, я чув, один міліцейський начальник сказав:"якщо почнемо широко шукати і афішувати пошуки, сюди з'їдеться усе керівництво області, воно нам потрібно?". Хлопець сирота, а його шукати не хочуть", - додає Валерій Гребінь.

Хлопець на зріст – 170-175 сантиметрів, худорлявої статури, волосся коротке світле. Був одягнений у куртку чорного кольору, сірі джинси, туфлі сірого кольору, синій реглан.

Нагадаємо, 23-25 березня по північних та центральних областях України пройшли сильні снігопади. Опади тривали майже 57 годин підряд, що спричинило транспортний колапс на шляхах сполучення.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині під час снігопадів пропав хлопець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути