пʼятниця, 02 вересня 2011 16:34

На Київщині чоловік випадково застрелив сусідку

На Київщині чоловік випадково застрелив сусідку

До Білоцерківського райвідділу міліції зателефонували лікарі швидкої медичної допомоги та повідомили, що у дворі одного з приватних будинків міста від вогнепального поранення загинула 67-річна пенсіонерка. Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

"Виїхавши на місце події співробітники міліції виявили труп жінки з дробовим вогнепальним поранення спини. У ході проведення оперативно-розшукових заходів стрілка того ж дня знайшли у сусідньому будинку. З'ясувалося, що стріляв чоловік із незареєстрованої мисливської рушниці, котру, як він сам пояснив, знайшов на ставках рибного господарства. Сусід розповів, що стріляв на власному подвір'ї у сойку, а поцілити в людину зовсім не мав на меті. Втім дріб настигла жінку, яка поралася на своєму городі. Візит правоохоронців став для чоловіка неприємною несподіванкою. Адже він навіть не бачив, що позбавив людину життя", - повідомила Марія Синельникова з прес-служби обласної міліції.

Горе-сусід зізнався у скоєнні злочину і дав правдиві свідчення. Всі речові докази вилучили.

Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу та порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Також співробітники міліції з'ясовують яким чином незареєстрована рушниця опинилася на ставках місцевого рибного господарства і розшукують її власника. Стосовно даного факту ведеться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині чоловік випадково застрелив сусідку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути