пʼятниця, 29 листопада 2013 13:22

На Кіровоградщині стіна зерносховища поховала 19-річного юнака

На Кіровоградщині стіна зерносховища поховала 19-річного юнака
Фото: tsn.ua

28 листопада о 18.10 до рятувальної служби міста Новоукраїнка Кіровоградської області подзвонили зі складу зерна підприємства "Степ-Агро". Повідомили, що в одному із приміщень обвалилася стіна, під її уламками опинився 19-річний хлопець. Рятувальники протягом 40 хвилин деблокували тіло загиблого, повідомляють в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій Кіровоградщини.

На місці працює комісія в складі представників обласного територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки.

"Поки що відомо, що цей чоловік був на механічному завантаженні машин з кукурудзою. Рятувальники його витягували з-під великої маси уламків стіни в упереміш із зерном. Яка причина, що стіна обвалилася, ще не відомо. Наші працівники встановлюють деталі загибелі, причини знатимемо через декілька днів. Подібна ситуація в нашій області була два роки тому. На зерносховищі підприємства, яке має дослідні поля, теж обвалилася стіна й загинув працівник", - розповів начальник 48-річний Володимир Береславський.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині стіна зерносховища поховала 19-річного юнака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути