середа, 21 січня 2015 18:18

На Кіровоградщині 26-річний чоловік забив до смерті пенсіонера, який заступився за свого собаку

На Кіровоградщині 26-річний чоловік забив до смерті пенсіонера, який заступився за   свого собаку

На Кіровоградщині правоохоронці Долинської районної міліції затримали 26-річного місцевого жителя. Він підозрюється у вбивстві 60-річного чоловіка. Пенсіонера було забито до смерті, коли він вигулював свого собаку, повідомляють в прес-службі обласної міліції.

"Це трапилося неподалік багатоповерхівок в одному з мікрорайонів міста, де проживав постраждалий. О третій годині він прогулювався разом зі своїм невеличким дворовим собакою. Заодно збирав порожні пластикові пляшки для знайомих бабусь, які торгують молоком. Підозрюваний якраз повертався додому із розважального закладу. Собака почала гавкати, коли незнайомець наблизився до господаря. Це страшенно розлютило молодика й він почав щосили лупцювати тварину. А потім взявся наносити удари по чоловіку, який хотів заступитися за тварину. Бив кулаками в голову. Коли ж пенсіонер із закривавленим обличчям впав на землю, просто лишив його помирати", - повідомив Cazeta.ua начальник Долинського райвідділу міліції 34-річний Олександр Коцар.

Невідомі викликали швидку допомогу. Побитого пенсіонера було доставлено до реанімації.

"Нашому черговому про злочин повідомили з лікарні, що у реанімацію у важкому стані доставлено побитого чоловіка. Згодом стало відомо, що лікарям не вдалося врятувати його життя, настільки були важкі травми. На пошуки підозрюваного у нас пішло три доби. Він непрацюючий, має дружину і двох неповнолітніх дітей. Був раніше судимий за крадіжки. Як з'ясувалося, прийшовши додому, переодягнувся і ліг спати. Був упевнений, що залишився ніким непоміченим. Під час обшуку було знайдено одяг у плямах, схожих на кров. Мешканці будинку, де жив пенсіонер, зі сльозами на очах згадують його добрими словами. Кажуть, від будинку не відходить його собака, чекає на господаря", - сказав Олександр Миколайович.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині 26-річний чоловік забив до смерті пенсіонера, який заступився за свого собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути