середа, 04 вересня 2013 12:10

На Кіровоградщині міліція прикрила підпільний "Лас-Вегас", в організатора знайшли зброю і наркотики

У Світловодську Кіровоградської області виявлено підпільний гральний бізнес. Його організував 38-річний місцевий житель. У помічниках були троє жінок, віком від 32 до 34 років. Вони працювали адміністраторами. Заклад працював із 12-ої години дня і до "останнього" клієнта.

"Працівники міліції встановили, що чоловік орендував частину будівлі в районному центрі. Ззовні вона нічим не привертала увагу. Звичайні перехожі навіть і не здогадувалися, що криється за стінами начебто занедбаного приміщення. Доступ до підпільного грального закладу мали лише ретельно перевірені люди. Та зловмисники не полінувалися подбати і про додаткові заходи безпеки. Зовні приміщення обладнали камерами відеоспостереження. Тому, аби потрапити в середину, "гравці" проходили через двері, що відчинялися лише натисканням кнопки адміністратором. Потім на них чекала ще одна перевірка і лише після цього їх пропускали до ігрового обладнання", – розповідає начальник управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС в Кіровоградській області Андрій Крищенко.

На момент візиту працівників міліції до закладу у ньому перебувало троє громадян, стосовно яких складено адміністративні протоколи.

"Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили із підпільного "казино" 27 ігрових автоматів, п?ять системних блоків, професійне покерне обладнання, загальною вартістю понад 30 тисяч гривень. Це покерний стіл на десять осіб, понад 1,5 тисячі професійних фішок, п?ять підставок для них, 17 покерних колод карт. Із гральних автоматів вилучено 15,5 тисяч гривень", - зазначив Крищенко.

Автор: Фото: УМВС України у Кіровоградській області
 

 

Автор: Фото: УМВС України у Кіровоградській області
 

 

Автор: Фото: УМВС України у Кіровоградській області
 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 "Зайняття гральним бізнесом" Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує штраф у сумі понад півмільйона гривень.

"Під час обшуку вдома в організатора грального бізнесу оперативники виявили та вилучили травматичний пістолет "Форт-12р", дев'ять бойових патронів калібру 9 мм, 58 патронів до гладкоствольної зброї. Та ще п'ять пакетів рослинної речовини, схожої на "канабіс". Загальна вага становить понад 1,5 кг. Вилучені зброю, набої та наркотичні засоби направлено на дослідження до експертної лабораторії при обласній міліції", - сказав Андрій Крищенко.

За даними ЗМІ, на чорному ринку 1,5 кг канабісу коштує близько 12 тис. грн. На даний час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно усіх учасників злочинної групи.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині міліція прикрила підпільний "Лас-Вегас", в організатора знайшли зброю і наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути