четвер, 26 січня 2012 14:25

На Київщині син убив недолугого батька

На Київщині син убив недолугого батька

В Переяслав-Хмельницькому районі, що на Київщині, міліція затримала 20-річного хлопця, який до смерті забив рідного батька.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

"50-річний чоловік вже давно зі своєю сім'єю не проживав - дружина не витримала моральних та фізичних знущань. Любов до родини змінилася на пристрасть до горілки, а потім і взагалі в'язницю. Нещодавно він повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. Не дивлячись на все, колишня родина від нього не відвернулася. Сусіди подейкують, що дружина та син допомогли чоловікові з житлом. Син інколи навідувався до батька, забороняв йому пиячити", - розповіла Юлія Сінчак з прес-центру МВС у Київській області.

Того вечора парубок вкотре зайшов до родича, який, не полишаючи своєї звички, був напідпитку та ще й із синцем під оком. Засмучений син зрозумів, що батько знову взявся за своє. Розпочалася сварка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканка Донбасу, яка відсиділа за вбивство діда, зарізала батька

"Те, що яйце навчає курку, розлютило господаря. На сина посипалася купа образливих слів. Юнак не витримав, тричі вдарив батька і пішов", - розповіли у міліції.

На ранок завітавши, щоб перевірити стан його здоров'я, син зрозумів, що батько помер. Хлопець одразу зателефонував до міліції.

За даним фактом місцеві правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). На сьогоднішній день винуватця трагедії затримано. У скоєному він зізнався і жалкує про те, що сталося. Каже, смерті, хоча і неблагополучній, проте рідній людині, він не хотів. Тепер хлопцю доведеться провести за ґратами від семи до десяти років. Подальшу його долю вирішить суд.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині син убив недолугого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути