четвер, 29 березня 2012 09:24

На Хмельниччині 13-річний футболіст підпалив школяра через проколотий м'яч

На Хмельниччині 13-річний футболіст підпалив школяра через проколотий м'яч
Хлопець пошкодував, що таким радикальним методом вірішив розв'язати конфлікт. Фото: kpunews.com

В одному з сіл Шепетівського району Хмельницької області 13-річний підліток підпалив свого товариша після гри у футбол.

Все розпочалося з незначного конфлікту після гри на шкільному стадіоні, під час якого кілька підлітків побилися за проколотий футбольний м'яч. Один з юних гравців вирішив досить своєрідним чином припинити бійку між старшими на рік товаришами і, збігавши додому до тітки, з якою мешкав, приніс пляшку з бензином. Восьмикласник зненацька виплеснув горючу рідину на одяг двох учасників бійки, а потім запальничкою підпалив штани одному з них. В результаті потерпілий отримав опіки 1-2 ступеня важкості на 30% площі тіла. У стані опікового шоку його доставили до обласної лікарні на операцію. Від більш небезпечних тілесних ушкоджень хлопчину урятували на диво грамотні дії його однокласників, які не розгубилися і швидко загасили полум'я власними куртками, збивши вогонь і перекривши доступ повітря до палаючого на хлопцеві синтетичного одягу.

Що ж стосується малолітнього палія, то він добряче налякався власного вчинку і тепер жалкує про зроблене. Восьмикласник не вирізнявся особливо спокійним характером, але односельчани все ж відгукуються про нього дуже добре і були просто шоковані такою необдуманою витівкою. Слід зауважити, що хлопчині у житті випала нелегка доля. Ще зовсім малим він залишився без матері, яка померла, коли синові ще не було і 2 років. Батько, щоб підняти на ноги дитину, подався на заробітки до сусідньої Росії, залишивши малого під наглядом своєї матері і сестри. Останнім часом у школяра з'явилися проблеми зі здоров'ям, і він потрапив на облік до лікаря-невропатолога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коктейлі Молотова" і "бензинові" бомби: фанати зірвали матч "Олімпіакоса" і "Панатінаїкоса"

За декілька днів до трагедії школяр націдив з бензобака тітчиного мопеда трохи бензину і розважався тим, що підпалював суху траву. До речі, він навіть збирався зробити це і на стадіоні, де грав у футбол, але селяни припинили небезпечні розваги, відібравши у підлітка пляшку з бензином.

Наразі за фактом інциденту порушена кримінальна справа за замах на вбивство.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині 13-річний футболіст підпалив школяра через проколотий м'яч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути