понеділок, 23 липня 2012 10:00

На Хмельниччині чоловіка посадили на 11 років за зґвалтування падчерки

На Хмельниччині чоловіка посадили на 11 років за зґвалтування падчерки
Сусіди протягом години чули безперервний плач дівчинки. Фото: vazhno.ru

До 11 років позбавлення волі засуджено 35-річного подолянина, який намагався задовольнити статеву пристрасть неприроднім способом зі своєю малолітньою падчеркою. Про це пише УНН.

Ще й року не минуло, як засуджений повернувся з місць позбавлення волі, де тривалий термін відбував покарання за вбивство та зґвалтування. Але жінку, з якою він проживав, цей факт його біографії, очевидно, не злякав. Вона сама не вирізнялася зразковою поведінкою, народила трьох дітей від різних чоловіків. Стосовно старших дочки та сина її позбавили материнських прав, а меншенька донька, яка на момент вчинення злочину сягала півторарічного віку, перебувала з нею.

Того дня ґвалтівник ще зранку вживав спиртні напої, тож коли 30-річній жінці закортіло о 22 годині сходити на дискотеку в розважальний заклад, дитину вона залишила спати у сусідів. Але за годину туди навідався все ще нетверезий вітчим і зажадав забрати немовля. А ще через годину до їхньої квартири приїхала слідчо-оперативна група Славутського МВ УМВС України у Хмельницькій області.

Сусіди протягом години чули безперервний плач дівчинки, тож зателефонували матері, щоб та негайно поверталась додому. У квартирі жінка побачила загорнуту в ковдру дитину, перелякану й заплакану. Коли вона її розгорнула, жахнулася – численні синці та крововиливи на тілі дитини свідчили про насильство, якого вона зазнала. Чоловік у цей час утік з дому, на ходу стверджуючи, що дитина впала з ліжка.

Слідство встановило, що дії насильника кваліфікуються за частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу України – задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи, скоєне щодо малолітньої.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині чоловіка посадили на 11 років за зґвалтування падчерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути