четвер, 26 жовтня 2023 09:10

Спецтема: Війна Росії проти України

На Херсонщині загинула дитина: наслідки ударів РФ по Україні

На Херсонщині загинула дитина: наслідки ударів РФ по Україні
Росія знову атакувала Херсонщину керованими авіабомбами. Фото: slovoidilo.ua

Внаслідок російських обстрілів Херсонщини ввечері 25 жовтня загинула дитина.

Загарбники знову били по цивільних об'єктах України. Про це у Telegram повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його совами, внаслідок російських ударів по Бериславу загинула дитина 2010 року народження. Ще троє людей, серед яких теж є дитина, отримали поранення.

"Уже після опівночі обстріли району поновилися - ворог завдав чотирьох авіаударів по селах Миколаївка, Одрадокам'янка та Ольгівка Бериславського району", - зазначив Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої на лівому березі Дніпра у Херсонській області: у ЗСУ просять не шкодити військовим

За даними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, загалом за минулу добу окупанти атакували Херсонщину з авіації вісім разів. По мирному населенню правобережжя росіяни випустили 35 керованих авіабомб.

"Разом із загиблою дитиною травми дістали ще двоє чоловіків. У 43-річного - наскрізне поранення плеча, у 35-річного - пошкодження ока та осколкові поранення обличчя. В обох - мінно-вибухові й акубаротравми", - зазначив Прокудін.

В МВС також повідомили, що на Харківщині окупанти обстріляли село Подоли Куп'янського району. Там постраждала 83-річна жінка. З травмою ноги її доправили до лікарні. Внаслідок обстрілу були зруйновані житлові будинки, цивільна інфраструктура та автомобілі.

"Дніпропетровська область: ворог не припиняє атакувати прибережні громади. Ввечері окупанти вдарили по Нікополю та Мирівській громаді. На щастя, минулося без жертв", - додав Клименко.

Російські терористи вночі проти 25 жовтня знову вкрили вогнем населені пункти Херсонщини. Окупанти завдавали ударів з різних видів озброєння. За ніч ворог випустив по області 13 керованих авіаційних бомб.

Загалом за добу на Херсонщині зафіксовано 35 прильотів КАБів. Окрім того, росіяни завдали по Херсонщині ракетного удару. Була також атака ударним безпілотником Shahed.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині загинула дитина: наслідки ударів РФ по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути